Βρίσκεστε στό:

32456164_435304796913246_7113490539768446976_n

Ονομάζομαι Μπελαντέρη Ρέα και γεννήθηκα στη Μυτιλήνη το 1990. Από Γενικό Λύκειο εισήχθη 6η στη σειρά, στη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθήνας, στο Τμήμα Μαιευτικής. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής μου εκπαιδεύτηκα στα μεγαλύτερα δημόσια νοσοκομεία της Αθήνας ενώ αποφοίτησα με βαθμό «Λίαν Καλώς».

Ακολούθησε σειρά μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων που ολοκλήρωσα επιτυχώς, όπως το ελληνικό πρόγραμμα επειγόντων στη μαιευτική (ALSO- Advanced Life Support in Obstetrics) και της υποστήριξης ζωής του νεογνού (NLS- Newborn Life Support), το πρόγραμμα «Προγεννητική Ψυχολογία» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών όπως και αυτό της «Προετοιμασίας Γονέων» του σωματίου Ευτοκίας.

Η επιθυμία μου να αποκτήσω εμπειρία στον ευρύ χώρο της μαιευτικής, μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ ως μαία σε γνωστό Κέντρο Εξωσωματικής της Αθήνας και αμέσως μετά στο χειρουργικό τμήμα του ιδιωτικού μαιευτηρίου «Λητώ». Στη συνέχεια έλαβα θέση σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Χίου ως υπεύθυνη βάρδιας όλων των τμημάτων.

Με την επιστροφή μου στο νησί της Μυτιλήνης συνέχισα να ασκώ την ιδιότητα μου ως μαία σε μη κυβερνητική οργάνωση, παρέχοντας συμβουλευτική διατροφής σε εγκύους και παιδιά ηλικίας 0 έως 2 ετών.

Αργότερα, η επικοινωνία με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα με οδήγησε στην απόφαση να ενταχτώ στην ομάδα τους ως μαία παρέχοντας υπηρεσίες οικογενειακού προγραμματισμού, παρακολούθησης εγκύων, λεχώνων και νεογνών, γυναικολογικών προβλημάτων και περίθαλψη θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης.

Η επιμόρφωση για απόκτηση νέων και καλύτερων δεξιοτήτων συνεχίζεται με προγράμματα σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Υπολογισμός γόνιμων ημερών και πιθανής ημερομηνίας τοκετού

Παρακαλούμε επιλέξτε τη πρώτη μέρα της τελευταίας σας περιόδου:

//


Μέσος όρος ημερών του κύκλου σας: